Gymball

Priser fra kr. 149,-

Gymball i rød

Gymball

En gymball kan købes i flere forskellige størrelser og sågar også i flere farver. De forskellige størrelser gør, at der findes en træningsbold til alle der vil træne, høj som lav. Alle vores bolde er af allerhøjeste kvalitet og bliver produceret af én af de førende på markedet indenfor træningsudstyr. Ved at købe en Gymball i denne kvalitet, sikrer du dig, at du udover at have den i mange år, også har en gymball der kan holde sin runde form. 


Gymball størrelser:
45 cm. – Til personer under 156 cm.
55 cm. – Til personer mellem 156 cm. - 170 cm.
65 cm. – Til personer mellem 171 cm. - 186 cm.
75 cm. – Til personer over 186 cm.

Gymball ABS:
Vores gymballs fås også i en ABS (Anti Burst System) variant. Fordelen ved disse er, at de ikke som sådan kan "sprænge". Skulle man være så uheldig at trille hen over noget skarpt, da vil luften bare stille og roligt suse ud af bolden.

Ulempen eller fordelen ved en ABS bold er, (alt efter hvordan man ser på det), at materialet er tykkere og derved ikke så livlig som en almindelige gymball. Dette kan selvfølgelig være at foretrække, hvis man har dårlig balance eller måske er en ældre person, der føler sig lidt usikker i sin træning. 

Sidst men ikke mindst, kan en Gymball også benyttes som kontorstol. Til dette formål anbefaler vi, at man køber ABS varianten!